Two butterfly fish in front of red corals

Circle Divers Tec and CCR

Het Circle Divers Tec and CCR team brengt het beste van CCR en technisch duiken naar jouw met hun team van zeer ervaren technische instructeurs die een passie delen voor CCR en technisch duiken en de eindeloze mogelijkheden die specifiek beschikbaar worden gesteld door het gebruik van Closed Circuit Rebreathers. Het team maakt gebruik van enkele van de beste CCR's die momenteel op de markt zijn. Naast het bieden van uitzonderlijke begeleidingsdiensten, waaronder ondersteuning voor expeditieduiken, geven ze CCR en technisch duikcursussen in Sharm El Sheikh en Dahab - twee van 's werelds beste duiklocaties. Ze kunnen technische training geven op de meeste soorten Rebreathers, Sidemount Diving, Open Circuit Technical Diving, Advanced Wreck Diving en Cavern and Cave Diving.

Sherif Khairat
sherif

Sherif is een Full Trimix CCR Cave-instructeur, zijn favoriete Rebreather is de ISC Megalodon (hij is de oudste Meg CCR-instructeur in Zuid-Sinaï). Daarnaast geeft hij les met ISC Pathfinder en APD Evolution, en is hij gecertificeerd voor CCR's zoals de JJ-CCR en SF-2. Sherif is een IANTD en TDI instructeur. Hij is al jarenlang technisch duikinstructeur in Egypte en heeft een ongeëvenaarde ervaring op de tec-duiklocaties van Sharm El Sheikh, Dahab en de omliggende gebieden. Hij geeft Closed Circuit en Open Circuit tot volledig Trimix cursussen en is een zeer ervaren grotonderzoeker, die verschillende nieuwe onderwatergrotsystemen in Egypte heeft gelokaliseerd en in kaart heeft gebracht.
Talen: Frans, Engels en Arabisch.  

Moe Al Mehairbi
moe


Moe is een Advanced Mixed Gas CCR-instructeur die les geeft met de Defender en SF2 - hij is ook een duiker op APD Evolution, ISC Megalodon, ISC Pathfinder, JJ-CCR en Poseidon Se7en. Moe is een PADI en TDI instructeur. Moe heeft veel gereisd en is eind 2014 naar Egypte verhuisd, daarvoor deed hij veel ervaring op met duiken in verschillende omgevingen. Hij geeft Closed Circuit en Open Circuit cursussen en is de specialist van de regio in de Defender en SF-2 Rebreathers.
Talen: Engels en Arabisch


Andy Auckland
andy

Andy is een Full Trimix CCR-instructeur. Zijn favoriete machine is JJ-CCR (hij is de oudste JJ CCR-instructeur in Zuid-Sinaï). Hij geeft ook curssusen met APD Evolution, Hollis Prism 2, ISC Megalodon, ISC Pathfinder en SF-2. Hij is een TDI, IANTD, TecRec, SSI en ANDI instructeur. Hij is sinds 2006 technisch duikinstructeur en heeft veel gereisd en vestigde zich eind 2016 weer in Egypte. Daarvoor gaf hij les in Cyprus, de Canarische Eilanden, Griekenland, Maleisië, Indonesië, Thailand en het Verenigd Koninkrijk. Hij geeft zowel Closed Circuit als Open Circuit tot volledig Exploratie Trimix-niveau cursussen en heeft een passie om dit te combineren met verkenning van de bovengrondse omgeving, betrokken te zijn geweest met teams die nieuwe grottensystemen in Egypte opsporen en verkennen en wrakpenetratie-opties uit te breiden op sommige wrakken van wereldklasse, zoals de Zenobia op Cyprus.
Taal: Engels

Covid-19 information


Circle Divers
El Ferouseya St.
Ras um el Sid Cliff
Sharm el Sheikh
Egypt

 

info@circledivers.com


viper  +20 1000 608 497

WhatsApp +20 1000 608 497


The best way of diving
Enjoy your own adventure


google Google

tripadvisor Tripadvisor

TaucherNet Taucher.Net

facebook Facebook

Instagram Instagram

twitter Twitter

  youtube YouTube

 

padi

SSI

TDI

mares

cdws

euf

aquamed

dan

1