A yellow box fish in front of red corrals

Locatie

Ons duikcentrum bevindt zich midden in het Ras Umm el Sid gebied, ook bekend als Hadaba, in El Ferouseya straat. We zijn omringd door vele 3* tot 5* resorts en de winkelstraat, Il Mercato. Ons huisrif in Naama Bay ligt op 10 minuten rijden van het duikcentrum. Dus kom ons bezoeken, we kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen in ons duikcentrum.

Ons duikcentrum

Team

Hartstocht, liefde voor de zee en professionaliteit – dat is wat al onze duikinstructeurs, divemasters en kantoor personeel met elkaar gemeen hebben. Samen hebben we niet alleen talloze gelogde duiken, maar ook vele jaren ervaring. We zijn toegewijd om je duikervaring bij ons onvergetelijk te maken. Dat is de reden waarom we met trots zeggen dat duiken met Circle Divers het beste manier van duiken is. Want bij ons kun je genieten van je eigen avontuur, plezier hebben en veilig zijn tegelijkertijd. Dus aarzel niet en word deel van onze familie!

ons team

Diensten

  • Vervoer: We halen je op en brengen je terug naar elk hotel in Sharm en naar de duikplekken / havens.
  • Boot: Onze boten brengen je naar het nationale park van Ras Mohammed, de Straat van Tiran en de lokale duikplekken. Op onze boten kun je genieten van maximaal drie duiken per dag.
  • Klaslokalen: We bieden PADI duikcursussen aan in verschillende talen voor beginners tot Divemaster.
  • Compressor kamer: We hebben 12l aluminium duikflessen met DIN aansluiting. Nitrox duikflessen zijn beschikbaar en gratis voor alle gecertificeerde Nitrox duikers. Voor een toeslag kunnen we 15l duikflessen organiseren, ook voor Nitrox duikers.
  • Huisriffen: Naama Bay, het perfecte huisrif for beginners en gecertificeerde duikers vanwege de goede beschut water gebied en het geweldige onderwaterleven. En Ras Umm Sid, één van Sharm’s prachtige lokale duikplekken, die ook per boot kan worden gemaakt.
  • Uitrusting: Onze huuruitrusting wordt regelmatig onderhouden en geserviced door onze ervaren technicus.
  • Counter en inchecken: We zullen je verwelkomen in ons duikcentrum, je een korte introductie geven, je uitrusting en gezondheid controleren, en natuurlijk al je vragen beantwoorden.
  • Wasbekkens: Drie zoetwaterbekkens om je duikuitrusting te wassen met ernaast rekken om je duikuitrusting te laten drogen.
  • Zithoek: Een overdekte zithoek waar je kunt genieten van je Deco-bier, koffie of thee.

Covid-19 information


Circle Divers
El Ferouseya St.
Ras um el Sid Cliff
Sharm el Sheikh
Egypt

 

info@circledivers.com


viper  +20 1000 608 497

WhatsApp +20 1000 608 497


The best way of diving
Enjoy your own adventure


google Google

tripadvisor Tripadvisor

TaucherNet Taucher.Net

facebook Facebook

Instagram Instagram

twitter Twitter

  youtube YouTube

 

padi

SSI

TDI

mares

cdws

euf

aquamed

dan

1