Voordat je met je avontuur begint verwelkomen we je graag in onze duikcentrum om in te checken en al je vragen te beantwoorden. Meestal zul je je eerste duik vanaf de kust of vanaf de boot op één van de vele prachtige lokale duikplekken maken om je gewichten en vaardigheden te controleren en om weer te wennen aan het duiken.

Voor elke duik krijg je een volledige uitleg over de duikplaats, veiligheid en alle interessante bezienswaardigheden van die bepaalde duikplaats. Nadat de uitleg is gegeven door onze ervaren Divemasters begeleiden we je in kleine groepen van maximaal 4 buddy-teams per gids door de pracht van de Rode Zee.

Angelfish met rode koralen

Onze bootduiken vinden plaats op luxueuze boten en er is voldoende plaats voor elke duiker zowel op de boot als onder water. Onze boten nemen je mee naar het Nationaal Park van Ras Mohammed en de straat van Tiran, evenals naar de lokale duikplaatsen. De Egyptische regering berekent een toegangsprijs voor Ras Mohammed en Tiran per persoon per dag, maakt niet uit of je per boot of vanaf de kust duikt. Dit geld gaat naar de bescherming van deze en andere unieke Nationale Parken. Op onze boten genieten we van twee tot drie duiken per dag. Het is aan jou hoeveel duiken je wilt maken op een dag.

 

Covid-19 information


Circle Divers
El Ferouseya St.
Ras um el Sid Cliff
Sharm el Sheikh
Egypt

 

info@circledivers.com


viper  +20 1000 608 497

WhatsApp +20 1000 608 497


The best way of diving
Enjoy your own adventure


google Google

tripadvisor Tripadvisor

TaucherNet Taucher.Net

facebook Facebook

Instagram Instagram

twitter Twitter

  youtube YouTube

 

padi

SSI

TDI

mares

cdws

euf

aquamed

dan

1