A yellow box fish in front of red corrals

Locatie

Ons duikcentrum bevindt zich in het Lagoon gebied. We zijn omringd door een aantal 3* tot 4* resorts, b.v. het Swiss Inn Resort of het Jaz Dahabeya. Onze makkelijke, mooie huisrif is perfect voor beginners en ervaren duikers. Dus kom ons bezoeken, we kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen in ons duikcentrum.

Team

Hartstocht, liefde voor de zee en professionaliteit – dat is wat al onze duikinstructeurs, divemasters en kantoor personeel met elkaar gemeen hebben. Samen hebben we niet alleen talloze gelogde duiken, maar ook vele jaren ervaring. We zijn toegewijd om je duikervaring bij ons onvergetelijk te maken. Dat is de reden waarom we met trots zeggen dat duiken met Circle Divers het beste manier van duiken is. Want bij ons kun je genieten van je eigen avontuur, plezier hebben en veilig zijn tegelijkertijd. Dus aarzel niet en word deel van onze familie!

Diensten

  • Vervoer: We halen je op en brengen je terug naar elk hotel in Dahab en naar de duikplekken / havens.
  • Boot: Hoewel de meeste duikplekken in en rond Dahab bereikbaar zijn met de auto, bieden we ook bootduiken aan.
  • Klaslokalen: We bieden PADI duikcursussen aan in verschillende talen voor beginners tot Divemaster.
  • Compressor kamer: We hebben 12l aluminium duikflessen met DIN aansluiting. Voor een toeslag kunnen we 15l duikflessen organiseren. Nitrox duikflessen zijn op verzoek beschikbaar voor gecertificeerde Nitrox duikers.
  • Huisriffen: Als je een tijdje niet hebt gedoken of je vaardigheden wilt opfrissen, is ons huisrif de perfecte plaats hiervoor. Ook voor elke duikcursus vind je geen beter huisrif in heel Dahab.
  • Uitrusting: Onze huuruitrusting wordt regelmatig onderhouden en geserviced door onze ervaren technicus.
  • Counter en inchecken: We zullen je verwelkomen in ons duikcentrum, je een korte introductie geven, je uitrusting en gezondheid controleren, en natuurlijk al je vragen beantwoorden.
  • Wasbekkens: In ons spoel- en droogruimte kun je ervoor zorgen dat je duikuitrusting schoon en droog is en klaar voor de volgende dag duiken.
  • Zithoek: Een overdekte zithoek waar je kunt genieten van je Deco-bier, koffie of thee.

Covid-19 information


Circle Divers
Jaz Dahabeya Hotel
Lagoon Area
Dahab
Egypt

 

info@circledivers.com


viper  +20 100 22 76 197

WhatsApp +20 100 22 76 197


The best way of diving
Enjoy your own adventure


google Google

tripadvisor Tripadvisor

TaucherNet Taucher.Net

facebook Facebook

Instagram Instagram

twitter Twitter

  youtube YouTube

padi

SSI

TDI

mares

cdws

euf

aquamed

dan

1