a turtle in the water, our house-reef and some diving boats in the Red Sea in Sharm el Sheikh

Wil je duiken in de Rode Zee en de onderwaterwereld ontdekken? We bieden je de hoogste kwaliteit en veiligheid bij het duiken met familiare en vriendelijke atmosfeer, op een fijne manier, in kleine groepen en individuele duiken.

We bieden dagelijkse duiktrips aan per boot en vanaf de kust en snorkelaars zijn van harte welkom om deel te nemen. We bieden ook PADI duikcursussen in verschillende talen, van beginnersniveau tot Divemaster-niveau aan en Tec-duiken.

Onze duikcentra zijn gelegen in de Rode Zee voor liefhebbers van duiken in Sharm el Sheikh en duiken in Dahab.

Diver in the reef with lots of anthias and a red corals

Sharm el Sheikh

Sharm El Sheikh is een vakantieoord in het zuidwesten van de Zuid-Sinaï en vanwege de locatie is het zeer rijk aan hoogwaardige duikplekken die gemakkelijk te bereiken zijn met dagelijkse boottochten en naderhand terug naar je hotel om te genieten van het nachtleven in de stad. Het is een goede locatie voor diegenen die graag een duikvakantie, een ontspannende vakantie en een goede nachtleven willen genieten.

Ons duikcentrum in Sharm el Sheikh ligt midden in Hadaba, het Ras Umm El Sid gebied.

Hadaba is een groot vakantieoord in het zuiden van de stad, tussen Naama Bay en de Old Market. We zitten midden in vele 3* tot 5* hotels, met een gemiddelde afstand van 15 minuten lopen. Ook de havens zijn maximaal 10 minuten van ons duikcentrum verwijderd.

Ons huisrif ligt in Naama Bay bij Kanabesh Hotel. Het is de perfecte duikplek voor duikcursussen en voor gecertificeerde duikers. Er is veel onderwaterleven te zien, waaronder adelaarsroggen, krokodilvissen, murenen, meestal schildpadden bij het zeegras en nog veel meer.

Dahab

Dahab was ooit een afgelegen kustplaats die alleen bewoond werd door de lokale bedoeïenen. De geïsoleerde ligging van Dahab, idyllische omgeving en de ontspannen atmosfeer maken het een favoriete bestemming voor iedereen die het heeft ontdekt. Gelegen op ongeveer 80 km ten noorden van Sharm el Sheikh. De Dahab van vandaag is geëvolueerd naar een "alternatief resort" - het huis van onafhankelijke en avontuurlijke reizigers, maar ook met een aantal betere resorts en hotels. Voor de meeste mensen is deze mix onderdeel van Dahab's charme ("iedereen is welkom").

Ons duikcentrum in Dahab is gevestigd bij Panda Resort in de Lagoon gebied, met onze zeer eenvoudig, mooi eigen huisrif.

De Lagoon gebied is een resortgebied in het zuidwesten van de stad. We zijn omringd door een paar 3* tot 4* hotels, met een gemiddelde afstand van 5 minuten lopen.

Onze naam en logo

Cirkels zijn overal aanwezig in ons leven. De maan, de zon en de aarde zijn cirkels. Zelfs het bloed in ons lichaam stroomt in een cirkel om ons in leven te houden en de bubbels die we uitademen tijdens het duiken zien eruit als cirkels. Met andere woorden: Het leven zelf is een cirkel.

Een cirkel staat voor veiligheid en zekerheid ... en niets is belangrijker als je gaat duiken!

We zijn één team, één grote familie. We richten ons op hoge kwaliteit, gepersonaliseerde duiken en we hopen je een geweldige tijd te geven en een ervaring die lang blijft hangen in je geheugen.

Our logo

Covid-19 information


Circle Divers
El Ferouseya St.
Ras um el Sid Cliff
Sharm el Sheikh
Egypt

 

info@circledivers.com


viper  +20 1000 608 497

WhatsApp +20 1000 608 497


The best way of diving
Enjoy your own adventure


google Google

tripadvisor Tripadvisor

TaucherNet Taucher.Net

facebook Facebook

Instagram Instagram

twitter Twitter

  youtube YouTube

 

padi

SSI

TDI

mares

cdws

euf

aquamed

dan

1